STOPPMATERIAL

Investeringstakten hos oss har ökat rejält. Vi har köpt ett nytt dataskär. Maskinen är inköpt i Australien och har ett unikt mönsterdelsprogram där vi kan göra både yttre och inre skärningar med en perfekt precision. Maskinen hittade vi på en mässa i Frankfurt där vi dammsög mässan på skärmaskiner.

Vi sökte en skärmaskin som passar oss både kapacitets- och prismässigt. Maskinen heter Pathfinder och de har sålt en hel del maskiner i Tyskland men vår maskin är den första i Skandinavien.

AKUSTIK

Vi har börjat tillverka akustiktavlor i större utsträckning. Detta tack vare att vi har köpt oss en laminator. Vi tillverkar akustik tavlor både med tyg och tryck. De kan även fås med kundtyg. Tavlor med tryck kan kunden själv bestämma motiv. Kunden skickar bara in en bild som de har tagit med digital kamera så trycker vi den.

Användningsområden för våra akustiktavlor är offentliga miljöer, skola, förskola, hemmiljö m.m. Tavlorna kan fås både med stålram (6cm tjock), dold träram (5cm tjock eller ren polyster (5cm tjock) Materialet är brand- och ljudtestat.